Israel / Yom Kippur: 2.583 de persoane au avut nevoie de tratament medical, un tânăr de 15 ani a fost ucis de o mașină lângă Givat Shmuel

2.583 persoane au avut nevoie de tratament medical în timpul Yom Kippur, dintre care 1.838 au fost evacuate pentru tratamente suplimentare în spitale din toată țara, a raportat serviciul mediacal israelian (MDA) în această seară (joi), datorită postului.

Un biciclist în vârstă de 15 ani a fost ucis aseară de o mașină pe drumul 4 de lângă Givat Shmuel, iar un motociclist în vârstă de 20 de ani a fost ucis în această seară în timp ce călătorea într-o zonă deschisă lângă intersecția Ga’aton.
Un băiat de 11 ani a fost, de asemenea, grav rănit după ce a fost lovit de un vehicul în timp ce mergea cu bicicleta pe ruta 20, lângă intersecția Ma’apilim.
Alte cincisprezece persoane au fost rănite în accidente rutiere în toată țara, inclusiv una rănită moderat și 14 ușoare.
De asemenea, 226 de persoane au fost rănite și au nevoie de tratament medical din cauza unei leziuni cu bicicleta, patine, scutere și skateboard-uri, dintre care 5 au fost rănite moderat.
MDA a precizat, de asemenea, că 31 de persoane au fost rănite în cazurile de violență care au avut loc în toată țara.
Doi bărbați au fost împușcați în timpul sărbătorii în Acco și Jisr a-Zarqa.
Echipele MDA au fost, de asemenea, chemate să transfere 135 de mame în spitale și opt dintre ele au născut asistate de echipele din orașele Elad, Beitar Illit, Bnei Brak, Barkan, Ierusalim, Modi’in Illit, Ein al-Assad și Tel Aviv.
Serviciile de sânge ale MDA au furnizat spitalelor israeliene 128 de doze și componente de sânge în timpul Yom Kippur. (Anima News)

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: