ANIMA NEWS

ȘTII FIINDCĂ ȘTIM !

ISRAEL

Deputat israelian: De ce nu a menționat premierul Bennett că Ierusalimul este capitala noastră?

Fostul ministru israelian de Finanțe, deputatul Yisrael Katz (Likud), s-a întrebat de ce premierul Naftali Bennett nu a precizat în timpul discursului său de la ONU că Ierusalimul este capitala poporului evreu.

„După ce președintele Autorității Palestiniene Mahmoud Abbas a trimis o casetă cu un ultimatum ca Israelul să recunoască Ierusalimul drept capitală a unui stat palestinian, m-aș fi așteptat ca Naftali Bennett să spună clar de la tribuna ONU că Ierusalimul este capitala poporului evreu, dar nu a făcut-o pentru că îi este frică de președintele Ra’am, Mansour Abbas”, a declarat Katz la postul de radio ultrareligios ”Kol Barama”.
În ceea ce privește coronavirusul, Katz a declarat că el personal este împotriva caarantinei, dar Bennett a respins toate recomandările provizorii ale sistemului de sănătate.
„Discursul lui Naftali Bennett la ONU a fost copilăros și nu a fost serios. Premierul a făcut o greșeală atunci când i-a atacat pe șefii sistemului de sănătate în discursul său, doar pentru a putea obține credit pentru faptul că nu există niciun blocaj. Sunt împotriva carantinelor în general, dar șefii sistemului de sănătate au recomandat măsuri provizorii, nu înțeleg de ce nu sunt puse în aplicare”, a declarat el.
Katz a comentat viitoarea sa candidatură la conducerea Likud și a declarat: „Nu voi candida la conducerea Likud atâta timp cât Benjamin Netanyahu vrea să candideze la conducerea partidului. Nu sunt impresionat de membrii Likud care fac să pară că încearcă să-l provoace pe Netanyahu”. (Anima News)

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: