ISRAEL

Israel: Benjamin Netanyahu scrie o carte despre anii săi la conducerea țării

Fostul lider israelian Benjamin Netanyahu lucrează la o carte despre experiența sa ca prim-ministru și despre viziunea sa asupra lumii, a relatat joi agenția de știri israeliană ”Walla”.

Potrivit surselor site-ului de știri, Netanyahu și-a dedicat o mare parte din timp scrierii cărții de când s-a întors luna trecută dintr-o vacanță în Hawaii.
Surse apropiate fostului prim-ministru au dezvăluit că Netanyahu scrie cartea în limba engleză și că aceasta va fi destinată în primul rând pieței americane. Este de așteptat să fie tradusă ulterior în ebraică.
În SUA, Netanyahu poate ajunge la un public mult mai larg, iar contractele de publicare sunt mult mai profitabile decât în Israel.
În calitate de membru al Knessetului, Netanyahu nu are voie să obțină venituri suplimentare decât dacă acestea provin din vânzarea de cărți.
Potrivit Walla, Netanyahu va scrie în carte despre memoriile sale, inclusiv despre anii în care a fost la putere.
Se așteaptă ca acesta să discute despre eforturile sale de a submina acordul nuclear cu Iranul, despre acordul privind vaccinurile Pfizer și despre acordurile de normalizare încheiate cu statele arabe anul trecut.
Cartea ar trebui să conțină, de asemenea, detalii despre perspectivele sale strategice, economice și politice. (Anima News)

Lasă un răspuns

%d