Israel/Coronavirus: Încă 7 aparate ECMO au fost comandate și vor fi livrate în decembrie

Autoritățile sanitare israeliene au anunțat că au fost comandate șapte aparate ECMO care asigură asistență cardiacă și respiratorie pacienților cu coronavirus și care vor fi livrate în decembrie, în condițiile în care țara înregistrează acum cel mai mare număr de persoane aflate sub aparate de menținere în viață.

647 de pacienți cu coronavirus se află în prezent în stare gravă, dintre care 217 sunt conectați la aparate de ventilație. Cele mai multe dintre aceste persoane nu au primit nicio injecție cu vaccinul împotriva coronavirusului.
În actualul val de infecții s-a observat o îmbunătățire cu 65% a șanselor de supraviețuire a pacienților care folosesc aparate de ventilație.
În valurile anterioare, șansele de supraviețuire ale pacienților conectați la aparate ECMO erau de doar 50%.
“Cele mai roșii 40 de locuri din Israel sunt arabe”, a avertizat premierul Bennett de la New York, unde a participat săptămâna aceasta la Adunarea Generală a ONU.
Guvernul intenționează să pună în aplicare un plan de acțiune pentru a încuraja sectorul arab să se vaccineze mai mult.
Populația arabă reprezintă un procent mare de infecții, decese și boli grave.
În plus, opt femei însărcinate sau tinere mame cu coronavirus sunt în prezent spitalizate în stare critică și au fost plasate sub respirație artificială.
Strategia guvernului pentru a scoate țara din criza sanitară se bazează pe vaccinarea în masă cu a treia doză.
Persoanele care nu au primit această a treia doză (sau care au primit a doua doză cu mai mult de șase luni în urmă) nu vor mai primi pașaportul verde, începând de săptămâna viitoare. (Anima News)

Please follow and like us:
Please follow and like us:
Pin Share

Lasă un răspuns

RSS
Follow by Email
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE
%d blogeri au apreciat: