ISRAEL

Israel: Educatoarea Carmel Mauda, acuzată de abuzuri, va face 9,5 ani închisoare

Carmel Mauda, o asistentă de grădiniță condamnată pentru că a abuzat o duzină de copii în Israel, a intrat astăzi, joi, în închisoare, unde va executa o pedeapsă de 9 ani și jumătate.

Aceasta este cea mai mare sentință dată vreodată în Israel pentru abuz asupra unui copil.
Tânăra de 27 de ani este încarcerată în Neve Tirza, lângă Ramle, în centrul Israelului.
Ea a fost acuzată în luna iulie a anului trecut de 35 de capete de acuzare pentru abuzuri asupra copiilor de la centrul de îngrijire de zi “Baby Love” pe care îl conducea în Rosh HaAyin.
De asemenea, a fost obligată să despăgubească familiile victimelor cu 400.000 de shekeli (107.000 de euro).
Cazul datează din iunie 2019, când înregistrările camerelor de supraveghere o arată pe Carmel Mauda legând mâinile unor copii la spate, acoperindu-le capul cu un cearșaf timp de câteva secunde atunci când nu vor să doarmă, lovindu-i pe micuți cu prosoape sau chiar forțându-i să își mănânce voma.
În luna aprilie a anului trecut, Procuratura a cerut Tribunalului districtual Lod să o condamne la cel puțin 14 ani de închisoare. De atunci, ea se află în arest la domiciliu.
Judecătorul Ami Koubo a arătat că “inculpata și-a asumat responsabilitatea și și-a exprimat remușcările pentru răul făcut copiilor”, adăugând că tânăra a fost sub îngrijire medicală. (Anima News)

Lasă un răspuns

%d