Ministrul israelian al Turismului: Turiștii cu pașaport verde vor putea veni în Israel începând din noiembrie

Începând din noiembrie, turiștii cu pașaport verde vor putea intra în Israel”, a anunțat ministrul Turismului, Yoel Rezbozov.

Ministrul a vorbit la un eveniment festiv de adio desfășurat pentru Amir Haik, președintele Asociației Hotelurilor, care a demisionat și devine ambasadorul Israelului în Emiratele Arabe Unite.
Ministrul turismului a declarat pentru ”PassportNews” pe această temă: „Începând din noiembrie, turiștii cu pașaport verde vor putea veni în Israel, nu există niciun motiv pentru care să nu-i primim.
Oricine îndeplinește regulile și cerințele va avea voie să vină în Israel. Am decis că este timpul să se întâmple asta”.
Între timp, Rezbozov a aprobat astăzi un grup de aproximativ 2.700 de turiști din Canada și Franța pentru a ajunge în Israel la sfârșitul lunii octombrie pentru o mare conferință la Ierusalim.
„Aceasta este o conferință care se așteaptă să aducă 40 de milioane de șekeli în hotelurile israeliene. Turiștii care vor ajunge în Israel sunt vaccinați și am luat decizia de a o aproba sosirea lor, deoarece pentru organizatorii conferinței, a fost ultima zi în care a putut să fie aprobat”. (Anima News)

Lasă un răspuns

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE
%d blogeri au apreciat: