Angela Merkel în Israel: Modificări ale circulației rutiere

Ca urmare a vizitei așteptate a cancelarului german Angela Merkel în Israel, din această seară (sâmbătă) până luni, zeci de polițiști vor lucra pentru a asigura și dirija traficul pe ruta 1 și în orașul Ierusalim.

âÎn timpul vizitei, este posibil să se producă modificări în ceea ce privește circulația pe principalele drumuri care duc la Ierusalim și în interiorul orașului, pentru perioade scurte.Iată care sunt modificările preconizate în ceea ce privește organizarea traficului în zilele vizitei:

Spațiul interurban

În această seară, sâmbătă – odată cu sosirea cancelarului german în Israel (în jurul orei 22:00), se așteaptă ca ruta nr. 1 să fie închisă treptat și alternativ spre est, de la intersecția Ganot până la intersecția Saharov.

De asemenea, sunt blocate: accesul la Traseul 1 dinspre Traseul 6 la intersecția Ben Shemen, iar traficul va fi deviat către Traseul 444 și Traseul 443 iar accesul la Traseul 1 dinspre Traseul 431 șu intersecția Anaba. Tot de la ora 20:30, traficul greu nu va fi permis pe Traseul 1.

Luni dimineață, spre sfârșitul vizitei și plecarea cancelarului german din Israel, se așteaptă ca Traseul 1 să fie închisă treptat și intermitent spre vest, de la intersecția Saharov până la intersecția Ganot.
Accesul vehiculelor de pe Traseul 6 la Traseul 1 la intersecția Nesherim va fi, de asemenea, blocat, iar traficul va fi deviat pe Traeul 431 și Traseul 44.

Din cauza aglomerației preconizate pe drumurile care duc la Autostrada 1 și deși este vorba de o închidere relativ scurtă, publicul este sfătuit să evite să ajungă în aceste zone în acest interval de timp și să folosească rute alternative.
Traficul va fi accesibil în totalitate pentru utilizatorii rutieri pe Traseul 443.

Ierusalim

În interiorul orașului Ierusalim, este posibil să existe ocazional perturbări de scurtă durată ale traficului pe mai multe străzi din oraș în următoarele perioade: sâmbătă seara, duminică la prânz și luni dimineața, în funcție de programul turului.

Strada King David din Ierusalim va fi blocată pentru perioade lungi de timp în timpul turului de la intersecția Plumar-Emil Bota.

Se recomandă să rămâneți la curent cu actualizările privind întreruperile și blocajele în trafic. Facem apel la populație să respecte indicațiile poliției și să se informeze cu privire la modificările intervenite în traficul rutier și prin intermediul Centrului Național de Informare al Poliției la numărul 110. (Anima News)

Lasă un răspuns

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE
%d blogeri au apreciat: