Israel: Soția lui Ron Arad cere ca niciun soldat să nu fie “pus în pericol” pentru informații despre soarta soțului ei

Tami Arad, soția aviatorului israelian dispărut Ron Arad, a negat că membrii Mossad au fost răniți fizic în timp ce căutau informații despre pilot în cadrul unei operațiuni recente.

“În ultima operațiune în cauză nu a fost pusă în pericol viața niciunui soldat”, a scris Tami Arad pe Facebook.
“Am verificat cu cei mai înalți oficiali Mossad înainte și după misiune și sunt convins că spun adevărul. În anii în care l-au căutat pe Ron… niciun soldat sau agent Mossad nu a fost ucis”, a adăugat ea.
De asemenea, Tami a dat asigurări că familia sa a cerut în mod regulat ca niciun soldat să nu fie pus în pericol în timpul misiunilor pentru a obține informații despre soarta soțului său.
“Am cerut, de asemenea, ca, dacă vor afla că Ron nu este în viață, soldații noștri să nu plătească prețul pentru a-i înapoia trupul. Nu pentru că nu este important pentru noi să îl aducem acasă, ci pentru că noi credem că acest mesaj va salva viețile viitorilor ostatici israelieni. Dar noi am cerut și încă cerem ca el să fie în viața și întoarcerea lui”, a continuat ea.
Navigatorul a dispărut la 16 octombrie 1986, după ce el și pilotul Yishai Aviram s-au ejectat din avionul lor deasupra sudului Libanului.
Soldatul a fost răpit de gruparea Amal în Liban în 1986 și a fost dat dispărut din 1988. (Anima News)

Please follow and like us:
Please follow and like us:
Pin Share

Lasă un răspuns

RSS
Follow by Email
error: Conținutul este protejat !! (Content is protected !!)
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE
Share via
Copy link
Powered by Social Snap
%d blogeri au apreciat: