Israel: 21 de ani de la cutremurătorul linșaj din Ramallah

Pe 12 octombrie 2000, întreagul Israel țară a fost în stare de șoc. Doi rezerviști ai armatei israeliene, Vadim Norzich și Yossi Avrahami, care intraseră din greșeală în Ramallah, au fost arestați de poliția lui Yasser Arafat și duși la postul de poliție.

Vestea s-a răspândit ca un foc de paie și, în curând, o mulțime însetată de sânge a luat cu asalt secția de poliție pentru a-i prinde pe cei doi nefericiți rezerviști.
Ei au fost bătuți cu sălbăticie până la moarte, trupurile lor au fost aruncate pe fereastră, iar apoi profanate și molestate de mulțimea excitată de vederea sângelui.
Una dintre imaginile care vor rămâne mereu în memorie este cea a unuia dintre asasini, exultând de bucurie, arătându-și ambele mâini pline de sânge evreiesc pe fereastră.
Douăzeci și unu de ani mai târziu, această ură nu a dispărut. Dimpotrivă, ea strălucește și în ochii răzvrătiților arabi din orașele mixte ale țării, care au încercat și încă mai încearcă să linșeze evreii.
Un rezultat direct al educației în favoarea urii antievreiești și al incitării la violență pe rețelele de socializare, (Anima News)

Please follow and like us:
Please follow and like us:
Pin Share

Lasă un răspuns

RSS
Follow by Email
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE
%d blogeri au apreciat: