Israel: Imens laborator subteran al morții albe descoperit de poliție

Poliția din Tel Aviv a descoperit droguri în valoare de 15 milioane șekeli într-un imens laborator subteran. 7 suspecți au fost aduși pentru interogatoriu.

Detectivii poliției din Tel Aviv au efectuat un raid într-un complex uriaș, descoperind un tunel de droguri de peste 6 hectare situat în subteran.
Raidul a avut loc în zona Rishon Lezion, după o investigație sub acoperire a poliției care a durat mai multe luni. Aceștia au descoperit un hidrolaborator cu sute de răsaduri în valoare de 15 milioane șekeli.
“Captura a împiedicat o distribuție foarte mare de droguri care ar fi ajuns la copiii noștri”, a declarat comisarul-șef Yaniv Wolowitz.
Acțiunea inițiată de poliție a venit în urma unei anchete îndelungate desfășurate de poliția districtului Tel Aviv, în jurul a ceea ce a fost definit ca fiind “unul dintre cele mai mari și mai unice laboratoare confiscate vreodată în statul Israel”.
Șapte suspecți au fost arestați până în prezent pentru implicare în funcționarea complexului – fiind suspectați de cultivarea și producerea de droguri în condiții de laborator la scară uriașă.
Aceștia vor fi aduși astăzi la Tribunalul din Tel Aviv pentru o audiere în vederea prelungirii detenției lor. (Anima News)

Lasă un răspuns

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE
%d blogeri au apreciat: