ANIMA NEWS

ȘTII FIINDCĂ ȘTIM !

ISRAEL

Gaza: Protecția a fost ridicată pentru teroristul care l-a ucis pe soldatul israelian Barel Hadaria Shmueli

Protecția grupării islamiste Hamas pentru teroristul palestinian din Gaza care l-a ucis pe polițistul de frontieră israelian Barel Hadaria Shmueli a fost ridicată, a relatat site-ul de știri israelian Ynet, citând surse palestiniene.

Potrivit site-ului de știri, acesta este membru al aripii militare a Jihadului Islamic, locuitor al cartierului Shuja’iyya din orașul Gaza.

La sfârșitul lunii august, polițistul de frontieră israelian Barel Hadaria Shmueli, care fusese grav rănit la cap cu nouă zile mai devreme în timpul confruntărilor de la gardul de securitate care separă Gaza de Israel, a murit din cauza rănilor suferite.

De atunci, identitatea trăgătorului a fost protejată de teama represaliilor israeliene, dar fotografia sa a fost publicată joi pentru prima dată.

Dezvăluirile vin în contextul în care trimisul Qatarului în Fâșia Gaza, Mohammed al-Emadi, a anunțat începerea distribuirii de ajutoare financiare către familiile nevoiașe din Gaza, a relatat televiziunea de stat israeliană Kan. (Anima News)

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: