Lacrimile de crocodil ale doamnei Erdogan (VIDEO)

Emine Erdogan, soția dictatorului turc, a făcut vâlvă la un miting al femeilor în sprijinul „Palestinei” și „Al-Quds”, când a izbucnit în lacrimi vorbind despre „suferința palestinienilor” și „indiferența lumii față de mizeria lor”.

„Situația în care trăiesc este sfâșietoare”, a spus ea, fără a ezita să folosească clișee menite să stârnească ura față de Israel și evrei: „Vedem fetițe care trebuie să se ridice în picioare și să ridice pumnii în fața soldaților înarmați”. De asemenea, ea a ironizat faptul că „în loc să vadă baloane deasupra capului, copiii palestinieni văd rachete”.
Până în prezent, copiii israelieni sunt cei care văd atât rachete, cât și baloane (incendiare) zburând deasupra capetelor lor.
Dar Emine Erdogan cu siguranță nu se aștepta la o salvă de reacții furioase la „spectacolul” ei.
În timp ce a primit complimente pe rețelele de socializare, au existat mult mai multe reacții negative, atât în Turcia, cât și în rândul „palestinienilor”.
Dintre aceștia din urmă, mulți au denunțat o „fațadă de autocompătimire”, considerând că, cauza „palestiniană” nu o interesează cu adevărat pe soția lui Recep Erdogan.
„Să nu vorbească numai de suferință și mizerie în timp ce se plimbă cu genți de lux”, a scris unul dintre internauți.
Un argument preluat pe scară largă în Turcia, unde gustul pentru lux al „primei doamne” este din ce în ce mai criticat pe măsură ce situația socio-economică se deteriorează.
„Ar trebui să se ocupe mai întâi de copiii din Turcia înainte de a se îngrijora de copiii palestinieni”, a spus un internaut turc care a primit multe like-uri.
În ultimii ani, presa turcă a evidențiat cu regularitate stilul de viață al lui Erdogan, de exemplu palatul în care locuiește, care valorează 650 de milioane de euro, sau dependența sa de haine și accesorii la modă.
De asemenea, vorbesc despre ceaiul pe care îl cumpără zilnic cu 2.000 de euro pe kilogram și pe care îl bea din cești de aur pur. (Anima News)

https://youtu.be/9rpukisHijw

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: