Actorul Alec Baldwin după împușcăturile fatale: Nu există cuvinte pentru a-mi exprima șocul

Actorul Alec Baldwin reacționează la incidentul în care a împușcat mortal un operator de film cu un pistol de recuzită: Cooperez pe deplin cu ancheta.

Actorul Alec Baldwin și-a exprimat vineri șocul și tristețea în urma incidentului de joi, în care a împușcat-o mortal pe cameramanul Halyna Hutchins cu un pistol de recuzită pe platoul de filmare al peliculei „Rust” din New Mexico.

„Nu există cuvinte pentru a exprima șocul și tristețea mea în legătură cu tragicul accident care i-a luat viața Halynei Hutchins, o soție, mamă și colegă profund admirată de noi”, a scris el pe Twitter.
„Cooperez pe deplin cu ancheta poliției pentru a aborda modul în care s-a produs această tragedie și sunt în contact cu soțul ei, oferindu-i sprijinul meu lui și familiei sale. Inima mea este frântă pentru soțul ei, pentru fiul lor și pentru toți cei care au cunoscut-o și iubit-o pe Halyna”, a adăugat Baldwin.
Hutchins a fost transportată cu elicopterul la spital după împușcăturile de joi după-amiază, dar a murit din cauza rănilor la scurt timp după aceea.
Regizorul Joel Souza, în vârstă de 48 de ani, a fost și el rănit în incident și a fost transportat la spital.
Între timp, ancheta asupra incidentului continuă. Potrivit BBC, poliția încearcă să stabilească ce tip de proiectil a ieșit din pistolul de recuzită și cum.
Un purtător de cuvânt al companiei Baldwin a declarat că incidentul a implicat declanșarea greșită a unui pistol de recuzită cu gloanțe oarbe. (Anima News)

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: