ANIMA NEWS

ȘTII FIINDCĂ ȘTIM !

ISRAELLUMEA DE AZIROMÂNI ÎN LUMEROMÂNIA

SUA iau în considerare: Israelul și România pe lista țărilor care vor fi scutite de viză

Statele Unite iau în considerare adăugarea Israelului și României, pe lângă alte țări, pe lista statelor ai căror cetățeni nu au nevoie de viză pentru a intra în țară, a declarat, în noaptea de marți spre miercuri, secretarul american al Securității Interne, Alejandro Myorks.

El a menționat numele Israelului și României alături de Cipru și Bulgaria drept candidați principali pentru a intra într-un program în care sunt 40 de țări ai căror cetățeni beneficiază de intrare gratuită în țară cu o ședere de până la 90 de zile.
Myorx a subliniat beneficiile economice pentru țara sa în urma aderării țărilor la acest program.
„Suntem foarte, foarte concentrați pe asta”, a spus el, adăugând că planul oferă și beneficii semnificative de securitate.
În septembrie, Statele Unite au anexat Croația la programul de scutire de viză.
CEO-ul Asociației de Turism din Statele Unite, Roger Dow, a declarat marți că adăugarea Croației reprezintă un venit de 100 de milioane de dolari pentru economia Statelor Unite: „De fiecare dată când adaugi una dintre aceste țări, călătoriile doar înfloresc”, a spus Dow.
Țările care participă la Programul de scutire a vizelor din Statele Unite trebuie să îndeplinească cerințele legate de lupta împotriva terorismului, un standard de aplicare a legii, aplicarea legii, securitatea informațiilor și documentelor și gestionarea adecvată a controlului la frontieră. (Anima News)

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: