Israel: Bărbat bolnav de peste o lună după ce a primit 6 doze de vaccin deodată

A, a sosit la un centru de vaccinare din nordul Israelului pentru a primi injecția de rapel a vaccinului împotriva coronavirusului, după ce anterior a primit două doze.

Totul părea normal până când, o oră mai târziu, a primit un telefon de la asistenta care l-a vaccinat – și care l-a informat că primise din greșeală șase doze – un flacon întreg de vaccin.
În total, bărbatul a primit opt doze de vaccin coronavirus.
Bărbatul a declarat că, de când a primit injecția de rapel, nu se simte bine, nu a lucrat, suferă de dificultăți de respirație și are un ritm cardiac foarte ridicat.
El a susținut că nu a primit un răspuns adecvat din partea furnizorului de servicii medicale Clalit.
„De când nu lucrez, am stat acasă o lună și jumătate cu medicii. Fiecare medic spune altceva, am întâlnit zeci de medici. Unii medici au spus că îmi va trece în două zile și mă voi întoarce la muncă. Recent am întâlnit un cardiolog care mi-a spus că ar trebui să mai stau încă o lună. Am febră, frisoane, amețeli și până în ziua de azi am dificultăți de respirație.”
Clalit Health Services a declarat: „Este un incident neobișnuit raportat la Ministerul Sănătății care a dat instrucțiuni de monitorizare a pacientului. Personalul medical este în contact strâns și continuu cu el și va continua să fie în contact cu el.” (Anima News)

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: