ISRAELLUMEA DE AZIMAGAZIN

Un israelian din Argentina a fost condamnat la închisoare pe viață pentru crimă (VIDEO)

Instanța a pus capăt uneia dintre cele mai notorii crime din Argentina din ultimii ani – cetățeanul israelian Gil Pereg a fost condamnat la închisoare pe viață pentru uciderea mamei și mătușii sale.

Pirhia Saroussi, în vârstă de 63 de ani, din Rehovot, și sora sa australiană de 54 de ani, profesoara de microbiologie Lili Pereg, au zburat în orașul argentinian Mendoza pe 11 ianuarie 2019.
A doua zi, sâmbătă, cele două femei l-au vizitat pe fiul lui Saroussi, Gil Pereg, care se mutase în Argentina în 2007. Camerele de supraveghere stradală au surprins plimbările lor comune pe străzile din Mendoza. Ultima dată când femeile au văzut camerele de luat vederi a fost atunci când au mers cu Pereg la casa lui.

Gil Pereg a fost ultimul care le-a văzut pe femei în viață. El a fost cel care a raportat dispariția lor la poliție.
Pereg a spus că le-a urcat pe mama și pe mătușa sa în autobuz și că nimeni nu le-a mai văzut.
Cu toate acestea, poliția locală l-a suspectat imediat de un trecut infracțional și nu a crezut în mărturia lui Pereg.
Ulterior, în locuința sa au fost găsite pete de sânge, iar cadavrele au fost găsite două săptămâni mai târziu.

Gil Pereg s-a pregătit pentru crimă și chiar și-a schimbat înfățișarea.
Înainte de crimă avea o barbă lungă, apoi și-a ras barba. Poate că plănuia să se ascundă.


Pentru mama și mătușa sa, a săpat un mormânt adânc în curtea sa, unde le-a așezat trupurile după crimă.

În timpul procesului, Pereg a mieunat ca o pisică și a țipat ca răspuns la fiecare întrebare și a ieșit de mai multe ori din sala de judecată.
Judecătorul a cerut publicului să nu cadă în capcana acuzatului care se preface nebun.


În timpul uneia dintre ședințe, acesta s-a dezbrăcat și a stropit curtea cu apă.

“Miau, miau, miau, miau, miau, miau”, a fost singurul lucru pe care l-a repetat când a intrat în sala de judecată.
Încătușat și păzit de opt polițiști de infanterie, israelianul suspectat de cămătărie a fost reținut timp de un an de la arestarea sa în ianuarie 2019.


El este acuzat că a strangulat-o pe mama sa Pyrhia Saroussy (63 de ani) cu o cravată și că a ucis-o pe mătușa sa Lily Pereg (53 de ani) cu trei focuri de armă, într-o crimă aparent premeditată de probleme legate de datorii economice.
Femeile călătoriseră din Israel și Australia pentru a-l vizita și au murit.

În același timp, examinarea a arătat că era destul de normal și chiar avea o inteligență ridicată. Este posibil ca unul dintre motivele pentru această crimă teribilă să fi fost banii – mama și mătușa lui Pereg aveau mult capital.
Fost ofițer în armata israeliană și inginer de profesie, el locuia în Mendoza într-un cartier strict păzit, dar complet abandonat, nepotrivit pentru o cameră de locuit, fără apă curentă sau facilități de bază.

În cea mai mare parte a vieții sale în Argentina, a locuit în orașul San Martin, unde era cunoscut sub numele de Floda Reltig (anagramă “Adolf Hitler”). / Anima News

Lasă un răspuns

%d