Israel: Suspiciune de crimă în orașul Naharia

Poliția a deschis o anchetă aseară (vineri) în urma împușcării mortale a unui bărbat în oraș.

La ora 23:12, la linia telefonică a sălvării din Naharia a fost primită o informație despre un bărbat rănit pe Bulevardul Zalman Shazar din oraș.
Paramedicii au spus că bărbatul avea aproximativ 30 de ani și nu prezenta semne de viață, drept pentru care au determinat decesul său.
„Rănitul zăcea inconștient și sângera. I-am făcut analize medicale, dar nu mai dădea niciun semn de viață și nu am avut de ales decât să-i stabilim decesul”, a declarat paramedicul Amit Orenstein.
Ulterior, s-a aflat că victima este un locuitor de 38 de ani din localitatea arabă Bana, a 106-a persoană ucisă în sectorul arab de la începutul anului.
Polițiștii au declanșat o amplă acțiune pentru identificarea autorilor infracțiunii, iar anchetatorii criminaliști au început să obțină mărturii în cadrul anchetei.
Conform datelor de monitorizare ale Asociației Inițiative Avraham, de la începutul anului, 106 arabi au fost uciși în Israel în circumstanțe legate de violență și criminalitate. Dintre toți cei uciși, 90 sunt civili și 16 nu sunt civili.
În plus, șapte civili au fost uciși de forțele de poliție, iar un polițist a fost ucis în timpul unei acțiuni de urmărire a unui cetățean arab.
Dintre toți cei uciși, 13 sunt femei și în 87 dintre cazuri crima a fost comisă cu o armă de foc. 51 dintre cei uciși aveau 30 de ani și chiar mai puțin. (Anima News)

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: