ANIMA NEWS

ȘTII FIINDCĂ ȘTIM !

ISRAELSTIL DE VIAȚĂ

Israel: Restricțiile privind adunările în aer liber au fost ridicate

Premierul Naftali Bennett și ministrul Sănătății, Nitzan Horowitz, au anunțat eliminarea tuturor restricțiilor privind adunările în spații deschise, precum și a obligativității de a prezenta pașaportul verde – permisul de sănătate – în aer liber.

Această decizie a fost luată în urma recomandării specialiștilor din Ministerul Sănătății și este însoțită de eliminarea obligativității purtării măștilor în cazul adunărilor în aer liber de peste 100 de persoane.
Cu toate acestea, măștile vor fi în continuare obligatorii în spațiile închise, care vor putea găzdui de acum înainte până la 600 de persoane pe baza unui pașaport verde și până la 100 de persoane fără nicio obligație.
De acum înainte va fi posibilă organizarea de evenimente culturale, sportive și religioase cu până la 1 000 de participanți în spații deschise, fără pașaport verde.
Odată aprobate de Knesset, aceste decizii vor intra în vigoare joi.
Premierul Naftali Bennett a reiterat că, „continuă să monitorizeze îndeaproape situația pentru a se asigura că viața normală este reluată cât mai curând posibil”. (Anima News)

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: