Israel / Șeful Statului Major: “Armata accelerează pregătirile pentru a face față Iranului și amenințării nucleare militare”

Armata israeliană (Țahal) își accelerează pregătirile pentru posibile lovituri împotriva instalațiilor nucleare iraniene, a declarat șeful Statului Major Aviv Kochavi.

“Armata israeliană accelerează planificarea operațională și pregătirile pentru a face față Iranului și amenințării nucleare militare”, a declarat el la o reuniune a Comisiei parlamentare pentru afaceri externe și apărare.
“Bugetul care a fost aprobat permite diverse amenințări”, a adăugat el.
Luna trecută, Israelul a aprobat un buget militar de aproximativ 5 miliarde de shekeli (1,3 miliarde de euro), în timp ce IDF a reluat antrenamentele pentru un posibil atac împotriva instalațiilor nucleare iraniene.
“În ultimul an, nu am încetat să acționăm împotriva dușmanilor noștri prin operațiuni secrete și de altă natură în tot Orientul Mijlociu”, a dezvăluit el.
“Armata israeliană va face totul pentru a elimina amenințările și va răspunde cu forță la orice încălcare a suveranității sale, fie din Fâșia Gaza, fie de la frontiera de nord, împotriva forței iraniene sau palestiniene”, a asigurat el. (Anima News)

Please follow and like us:
Please follow and like us:
Pin Share

Lasă un răspuns

RSS
Follow by Email
error: Conținutul este protejat !! (Content is protected !!)
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE
Share via
Copy link
Powered by Social Snap
%d blogeri au apreciat: