Israel/Covidiu: Primul ministru face apel la părinți să își vaccineze copiii mici

Premierul israelian Naftali Bennett a făcut apel la părinții copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 11 ani să-i vaccineze-, în contextul în care Israelul a decis să extindă campania de vaccinare la această categorie de vârstă.

“Nu există niciun motiv să ne lăsăm copiii neprotejați”, a declarat șeful guvernului.
“Nu există niciun motiv pentru ca copilul dumneavoastră să fie infectat și să îi infecteze pe alții când are o viață lungă în față. Vă rog să vă vaccinați copilul și să îi oferiți același nivel de protecție ca și dumneavoastră”, a declarat premierul.
Naftali Bennett a făcut această declarație dintr-un buncăr subteran, în cadrul unei simulări pentru a testa pregătirile naționale în cazul răspândirii unei noi variante a COVID-19.
Exercițiul de o zi a fost primul de acest fel din lume.
Ministerul Sănătății a aprobat miercuri extinderea campaniei de vaccinare a țării la copii, urmând exemplul agenției americane pentru medicamente, FDA.
Cu toate acestea, mai târziu în cursul zilei, directorul general al Ministerului Sănătății, Nachman Ash, a declarat că primul transport de doze de vaccin Pfizer destinat copiilor mici nu a ajuns încă în Israel.
“Vaccinul ar trebui să sosească în cel mult două săptămâni”, a declarat el pentru Channel 13.
Nachman Ash a subliniat, de asemenea, că nu va exista nicio presiune asupra părinților pentru a vaccina copiii mici și că testele necesare pentru copiii sub 12 ani pentru a participa la anumite evenimente vor rămâne gratuite, spre deosebire de cele pentru cei peste 12 ani care nu sunt vaccinați. (Anima News)

Please follow and like us:
Please follow and like us:
Pin Share

Lasă un răspuns

RSS
Follow by Email
error: Conținutul este protejat !! (Content is protected !!)
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE
Share via
Copy link
Powered by Social Snap
%d blogeri au apreciat: