Mexic: A fost reluată căutarea tânărului israelian dispărut într-o cascadă

Yanai Rimon (foto), un tânăr israelian în vârstă de 25 de ani, din localitatea Sderot, care făcea o drumeție împreună cu un prieten în apropiere de granița Mexicului cu Guatemala, a căzut într-un râu de la o înălțime de cinci metri și a fost luat de un curent puternic care l-a aruncat într-o cascadă.

Căutarea lui Yanai Rimon continuă astăzi (vineri).
Ieri, majoritatea zonelor accesibile au fost scanate amănunțit și până acum nu a apărut niciun rezultat.
În zonă activează mai multe echipe, printre care Garda Civilă, pompierii, compania de căutare și salvare Magnus și voluntari care locuiesc în zonă.
Echipele lucrează în coordonare cu Ministerul Afacerilor Externe și unitatea de salvare a comunității evreiești din Mexic. Familia Rimon operează o cameră de situație în Sderot împreună cu prietenii și vecinii lor, care au subliniat că în prezent nu este nevoie de asistență sau donații.
Benny Markovich, un prieten de familie și tatăl unui prieten al lui Yanai care a plecat într-o excursie cu el, a declarat ziariștilor:„Operăm pe toate fronturile în coordonare cu Departamentul de Stat și compania Magnus”.
Conform lui Markovich: „Fiul meu este la locul respectiv și este ocupat cu prietenii săi în activitatea de găsire a lui Yanai. Sperăm să-l găsim, există un loc anume unde căutarea nu este complet epuizată și ne rugăm cu toții să sperăm și să credem că va exista un final fericit”, a conchis el.
Yanai Rimon, în vârstă de 25 de ani, este dispărut de ieri în Mexic, iar temerile au crescut că ar fi căzut și a fost luat de o cascadă în zona orașului Las Novas.
Danny Markovich, fiul lui Benny, a spus că Yanai, care a servit în unitatea Cherry, a plecat într-o călătorie post-armată cu prietenii săi. „Fiecare moment pentru noi este critic”, a spus el. (Anima News)

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: