ANIMA NEWS

ȘTII FIINDCĂ ȘTIM !

ISRAELSERENA ADLERSTIL DE VIAȚĂ

Tel Aviv: Locuitorii din sudul orașului protestează împotriva relocării temporare a Stației centrale de autobuze în zone rezidențiale

Locuitorii din sudul Tel Avivului au blocat traficul sâmbătă seara la intersecțiile Panorama și Kiryat Shalom, protestând împotriva relocării temporare a stației de autobuz în zone rezidențiale.

„Protestatarii au scandat: „Opriți rasismul, nu suntem curtea lui Ron Huldai și Merav Michaeli, nu va exista o stație centrală în intersecția Panorama.
Pe pancarte scria „Nu stației de autobuz în cartierele noastre, chiar și temporar” și „Cerem aer curat în sudul Tel Avivului”.
Luna trecută, ministrul Transporturilor a anunțat închiderea stației centrale de autobuz din Tel Aviv, considerată „o greșeală arhitecturală”.
Clădirea cu șapte etaje, care include un mare centru comercial, cu o suprafață de 14.000 de metri pătrați, va fi demolată la sfârșitul anului 2023 sau începutul anului 2024.
Prin urmare, autobuzele vor fi redirecționate către alte zone din sudul orașului, o decizie care i-a înfuriat pe locuitori.
Săptămâna trecută au avut loc, de asemenea, demonstrații împotriva relocării stației în apropierea locuințelor din cartierele sudice Neve Ofer și Kiryat Shalom.
Luni, demonstranții vor ajunge cu autobuzele în fața casei primarului Ron Huldai din cartierul Tel Baruch și a casei ministrului Merav Michaeli din cartierul Ibn Gvirol, pentru a arăta zgomotul, blocajele de trafic și poluarea aerului care ar fi cauzate de amplasarea unei stații în mijlocul locuințelor. (Anima News)

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: