Israel: Posibile restricții de călătorie în unele țări europene, pe fondul creșterii numărului de infecții cu Covid-19 / România s-ar putea afla pe listă

Ar putea fi impuse restricții de călătorie legate de o creștere a ratei de infecție în unele țări europene, a declarat directorul general al Ministerului israelian al Sănătății.

„Am putea reveni la o situație în care unele țări sunt plasate în categoria roșie și ar fi interzis să călătorești acolo”, a declarat profesorul Nachman Ash pentru site-ul Ynet.
Înaltul oficial nu a precizat destinații specifice, dar Austria, unde luni a intrat în vigoare un blocaj pentru persoanele nevaccinate, ar putea fi în capul listei.
Bulgaria, Polonia, Ucraina, România, Belgia și Olanda ar putea fi, de asemenea, pe listă, a anunțat televiziunea de stat Kan.
O reuniune a oficialilor din domeniul sănătății este așteptată să aibă loc în această săptămână pentru a lua o decizie, a relatat Channel 12, dar nu există „nicio intenție” de a interzice turiștii sau de a reimpune restricții radicale asupra călătoriilor în străinătate.
Prof. Nachman Ash a declarat în interviul său că numărul călătorilor infectați care sosesc pe aeroportul Ben Gurion a rămas scăzut. (Anima News)

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: