Israel / Benjamin Netanyahu: Noi dezvăluiri în “afacerea 1000”

Presa israeliană a dezvăluit noi informații despre “Cazul 1000”, în care justiția israeliană îl acuză pe fostul premier israelian Benjamin Netanyahu și familia sa că au primit cadouri (trabucuri de lux, sticle de șampanie și bijuterii) de la personalități bogate, printre care producătorul hollywoodian Arnon Milchan și miliardarul australian James Packer.

Potrivit lui Hadas Klein, o apropiată a lui A. Milchan, citată de canalul israelian Channel 12, Netanyahu era pe deplin conștient de cadourile pe care i le-ar fi făcut soției sale, printre care trei brățări de aur marca Buccellati.
Potrivit lui H. Klein, Sara Netanyahu “a cerut să înlocuiască una dintre brățări, în valoare de peste 40.000 de dolari, pentru că nu-i plăcea soțului ei”, a relatat presa israeliană.
Într-o declarație, Benjamin Netanyahu a spus că respinge toate aceste acuzații, calificându-le drept “false” și “manipulare și denaturare a faptelor”.
”Aceasta este doar a mică scurgere de informații criminală în mass-media și ar trebui să fie investigată de poliție”, a adăugat fostul premier.
Tabăra Netanyahu a cerut amânarea mărturiei fostului său purtător de cuvânt, Nir Hefetz, pentru a lua act de aceste noi informații. Procesul este așteptat să se reia săptămâna viitoare. (Anima News)

Please follow and like us:
Please follow and like us:
Pin Share

Lasă un răspuns

RSS
Follow by Email
error: Conținutul este protejat !! (Content is protected !!)
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE
Share via
Copy link
Powered by Social Snap
%d blogeri au apreciat: