ISRAELMAGAZIN

Israel / Procesul Netanyahu: Tot ce trebuie să știi despre bijuteria de lux pe care ar fi primit-o Sara Netanyahu

Oded Kashi, un designer de bijuterii de elită din zona comercială Kikar Hamedina din Tel Aviv, a vorbit în această dimineață (miercuri) cu Golan Yokfaz și Anat Davidov de la postul de radio israelian 103FM și s-a referit la o brățară pe care ar fi primit-o Sarah Netanyahu, conform noii mărturii a lui Hadas Klein, la procesul Netanyahu (dosar 1000).

Hadas Klein, asistenta personală a omului de afaceri Arnon Milchen, martorul statului în procesul fostului prim ministru Benjamin Netanyahu, a mărturisit despre cumpărarea de către acesta a unei brățări în valoare de aproximativ 50.000 de dolari pentru Sarah Netanyahu și cumpărarea de haine pentru Netanyahu însuși.
Conform lui Kashi: „Brățara aparține unei firme prestigioase care care face parte dintr-o mare corporație de lux, considerată drept una dintre cele mai prestigioase case de design de bijuterii din lume.
El a adăugat că „dintre brandurile de lux din lume este mai puțin cunoscută, are un stil unic care este uneori perceput de cei care nu sunt atât de atașați de el, ca fiind puțin depășit”.
Kashi s-a referit și la prețul brățării, care este din aur și montată cu diamante, evaluată fiind la 46.500 de dolari: „Este prețul bijuteriilor de la nivelul lor de vârf. Ei fac bijuterii care costă mult mai mult, dar principalele produse pe care le vând sunt în jurul acelor prețuri”,
Potrivit acestuia, respectiva brățară este o bijuterie frumoasă. „Au un stil foarte unic, care se exprimă prin gravuri delicate pe metal, care au creat un efect care arată ca satinul”, a explicat Kashi. (Anima News)

Lasă un răspuns

%d