MAGAZINROMÂNI ÎN LUMEROMÂNIA

ADIO Benone Sinulescu! (VIDEO)

Artistul Benone Simulescu a murit joi, la vârsta de 84 de ani la spital, din cauza unei complicații pulmonare, apărute pe fondul mai multor probleme de sănătate.

Principala cauză a decesului cunoscutului cântăreț Benone Sinulescu a fost o pneumonie agravată pe fondul mai multor probleme de sănătate dar și din cauza că a ajuns destul de târziu la spital.
Într-o declarație dată de către soția sa, aceasta a spus că artistul a refuzat în primă fază să meargă la spital, de frică, din cauza virusului Corona.
„Am rămas singură, era bine, ne bucuram, dar a făcut o pneumonie de aspirație și s-a dus, n-a vrut să fie dus la spital, de frică, din cauza Covid-19.
A murit astăzi, la orele 14.30, îl ducem la o casă mortuară, la o firmă, apoi de aici o să-l ducem la Filarmonica, îl vom înmormânta la Eternitatea.
Sunt distrusă de durere. Nu am nevoie de nimic, pe el înapoi nimeni nu îl mai întoarce!”, a declarat, în exclusivitate pentru Impact.ro, soția lui Benone Sinulescu.
Benone Sinulescu s-a retras de ani buni din viața artistică și a preferat să-și trăiască ultimii ani într-o localitate din județul Arad. El a fost considerat unul dintre cei mai mari cântăreți de muzică populară din ultima jumătate de secol din România, alături de regretatul Ion Dolănescu.
Prin dispariția sa, Benone Sinulescu a lăsat multă durere în urmă, fiind unul dintre cei mai apreciați artiști.
Să-i fie memoria binecuvântată! (Anima News)

Lasă un răspuns

%d