Africa de Sud boicotează concursul Miss Univers din Israel

Guvernul sud-african a anunțat că nu susține decizia actualei Miss Africa de Sud de a participa la concursul anual Miss Univers, care va avea loc în decembrie în Israel.

Lalela Mswane, recent încoronată, a fost presată să boicoteze concursul din cauza “atrocităților israeliene împotriva palestinienilor”, potrivit Departamentului pentru Artă și Cultură din Africa de Sud.


Dar organizatorii locali ai concursului de frumusețe au considerat că Lalela Mswane ar trebui să participe.
“S-a dovedit dificil de convins organizatorii concursului Miss Africa de Sud să își reconsidere decizia de a participa la concursul Miss Univers”, se arată într-un comunicat al departamentului.
În consecință, guvernul “își retrage sprijinul” ca urmare a “intransigenței” organizatorilor.
Cea de-a 70-a ediție a concursului Miss Universe va avea loc la 12 decembrie în orașul Eilat, stațiune din sudul Israelului, și va fi organizată de cântăreața israeliană și vedetă internațională Noa Kirel.
“Sunt foarte încântată și onorată să particip la concursul Miss Univers”, a declarat Noa Kirel. “Crezând în ele însele și urmărindu-și fără teamă visele, aceste femei din întreaga lume poartă valorile Miss Universe și abia aștept să împărtășesc acest moment de sărbătoare cu ele pe această scenă globală”, a afirmat ea.
La concursul din acest an vor participa Miss Emiratele Arabe Unite și Miss Maroc, două țări cu care Israelul și-a normalizat recent relațiile.
Aceasta va fi prima dată când va concura o Miss EAU, iar Miss Maroc va reveni în competiție pentru prima dată după mai bine de patru decenii. (Anima News)

Please follow and like us:
Please follow and like us:
Pin Share

Lasă un răspuns

RSS
Follow by Email
error: Conținutul este protejat !! (Content is protected !!)
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE
Share via
Copy link
Powered by Social Snap
%d blogeri au apreciat: