Teheran: Atacuri cibernetice asupra barajelor și instalațiilor de apă iraniene

Presa iraniană a raportat miercuri un atac cibernetic efectuat împotriva stației de monitorizare a apei Alam al-Huda, considerată una dintre cele mai mari din țară.

Activitatea stației de monitorizare a apei a fost grav afectată, echipele având dificultăți în a restabili funcționalitatea completă a site-ului.
Managerii de la sit au arătat cu degetul spre Israel, acuzând statul evreu pentru atacul cibernetic.
Khursan Razawi, directorul stației de monitorizare a apei din Alam al-Huda, a declarat pentru presa iraniană că “stația de monitorizare a apei a suferit un atac cibernetic miercuri și este în prezent indisponibilă. Atacul cibernetic a fost însoțit de parolele afișate de grupul infracțional care a efectuat atacul”.
Presa iraniană a citat astăzi (miercuri) diverși oficiali care au confirmat că în ultimele două săptămâni au avut loc o serie de atacuri cibernetice asupra barajelor și a marilor instalații de monitorizare a apei din Iran, care au provocat daune semnificative. Iranul a acuzat Israelul pentru toate aceste presupuse atacuri cibernetice.
La începutul acestei săptămâni, Iranul a afirmat că un atac cibernetic asupra companiei aeriene private iraniene Mahan Air a fost dejucat. (Anima News)

Lasă un răspuns

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE
%d blogeri au apreciat: