Atac terorist cu cuțitul în Ierusalim: Premierul israelian își exprimă sprijinul pentru poliția de frontieră

Premierul israelian Naftali Bennett s-a întâlnit în această seară (sâmbătă) cu ministrul Securității interne, Omer Bar Lev, și cu șeful poliției, Yaakov Shabtai, în urma unui atac terorist cu cuțitul care a avut loc astăzi în Ierusalim.

Un israelian ultraortodox în vârstă de 20 de ani a fost grav rănit într-un atac terorist cu cuțitul în apropiere de Poarta Damasc din Vechiul Oraș din Ierusalim atac. Tânărul a fost înjunghiat de mai multe ori în partea superioară a corpului. Spitalul Shaare Tzedek, unde este tratat, a declarat că acesta se află într-o stare stabilă.
Teroristul palestinian în vârstă de 25 ani, originar din Salfir (Cisiordania), a încercat, de asemenea, să atace un polițist de frontieră înainte de a fi lichidat de forțele de ordine.
Primul ministru a fost informat cu privire la concluziile anchetei inițiale după atacul de la Poarta Nablus și a ordonat să se continue să se ia măsurile necesare pentru a evita o escaladare a violenței.
„Poliția de frontieră de la fața locului a reacționat foarte rapid pentru a-l neutraliza pe teroristul care a încercat să ucidă un cetățean israelian și îmi exprim întregul meu sprijin pentru ei. Ierusalimul, capitala noastră, a devenit, din păcate, un focar de terorism”, a declarat premierul.
Ministrul Securității Interne a declarat că poliția de frontieră l-a împușcat pe atacator pentru că a suspectat că acesta purta o centură cu explozibil. „Nu ne putem permite să lăsăm loc de îndoială în acest tip de caz”, a declarat ministrul pe Twitter. (Anima News)

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: