ANIMA NEWS

ȘTII FIINDCĂ ȘTIM !

ISRAELMAGAZINNANDO MARIO VARGAROMÂNI ÎN LUMEROMÂNIA

Comunicat: Ziaristul Nando Mario Varga și Trustul Media Anima nu mai editează publicațiile israeliene în lima română ”Viața Noastră” și ”Revista Mea”

În urma deciziei Consiliului director al Trustului Media Anima, începând cu astăzi, 05.12.2021, ziaristul Nando Mario Varga și Trustul Media Anima nu vor mai edita publicațiile israeliene în limba română ”Viața Noastră” și ”Revista Mea”, al căror director este d-na Doina Meiseles.

D-na Meiseles a fost anunțată în prealabil, printr-o discuție telefonică cu președintele Trustului, ziaristul Nando Mario Varga și printr-un e-mail oficial, despre intenția Consiliului director al Trustului Media Anima de a lua în discuție acest subiect.
Doamna Doina Meiseles a fost de acord și prin urmare în urma discuției purtate de cei trei membri ai Consiliului director s-a luat decizia încetării editării de către Trust a celor două publicații din Israel.
Menționăm faptul că decizia noastră nu a fost generată de neânțelegeri sau acțiuni care au contravenit principiilor Trustului, ci de noile direcții și proiecte de activitate de amploare pe care și le-a planificat Trustul Media Anima începând cu anul 2022.
Cele două publicații israeliene în limba română ”Viața Noastră” și ”Revista Mea”, cu tot respectul pentru trecutul lor extrem de valoros pentru istoria evreilor israelieni originari din România, nu se integrează în viitoarele programe și proiecte ale Trustului Media Anima.
Referitor la noul traseu de activitate al Trustului, menționăm că am constituit un Departament special care se va ocupa și va avea grijă de necesitățile și interesele evreilor israelieni originari din Romînia, comunitate cunoscută sub numele de aliaua română, pe care o respectăm și apreciem.
De menționat faptul că până la noi decizii, Trustul Media Anima permite în continuare celor două publicații să folosească, așa cum practică de ani de zile, fără nicio obligație financiară, știrile Agenției de știri Anima News, agenția Trustului Media Anima.
Prezenta decizie intră în vigoare astăzi, 05.12.2021.
Dorim mult succes în continuare d-nei Doina Meiseles și celor două publicații ”Viața Noastră” și ”Revista Mea”.

Nando Mario Varga
Președinte

Av. Florin Știolică
Vicepreședinte

Emil Stanciu
Vicepreședinte

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: