Liban: Explozie într-o tabără de refugiați palestinieni, mai mulți răniți

O explozie puternică a avut loc vineri la un depozit de arme și muniții într-o tabără de refugiați palestinieni din Liban, a declarat o sursă militară libaneză, care a raportat un număr neprecizat de răniți.

Însă un oficial palestinian din tabăra Abu Rashid al-Beik a negat prezența munițiilor și a armelor în depozit, care, potrivit acestuia, conținea butelii de gaz și oxigen.

Sursa militară a precizat că explozia a fost cauzată de un incendiu în depozitul situat în tabăra Bourj al-Shemali, în apropiere de orașul Tyr din sudul țării.
Sursa citată a precizat că nu cunoaște deocamdată cauza incendiului.

Pompierii au ajuns la fața locului vineri seară târziu, încercând să stingă flăcările în depozitul din apropierea unei moschei, potrivit rezidenților.

Mai multe ambulanțe au intrat în tabără, iar armata libaneză s-a desfășurat în jurul acesteia, potrivit unui fotograf AFP aflat la fața locului.

“Un incendiu a izbucnit într-un depozit de muniții, arme și alimente aparținând mișcării islamiste palestiniene Hamas din tabără, provocând explozia uriașă”, a declarat sursa militară libaneză.

Unele persoane au fost rănite, a adăugat aceasta, fără a oferi un bilanț precis.

Maha, o rezidentă a taberei, a declarat pentru AFP că a auzit o primă explozie urmată de mai multe explozii succesive. (Anima News)

Please follow and like us:
Please follow and like us:
Pin Share

Lasă un răspuns

RSS
Follow by Email
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE
%d blogeri au apreciat: