Israel: Cântăreața Netta Barzilai refuză să cânte la concursul Miss Univers

Cântăreața israeliană Netta Barzilai, câștigătoarea Eurovision 2018, a dezvăluit că a refuzat oferta de a cânta la concursul Miss Universe, care va avea loc duminică ăn stațiunea israeliană Eilat.

“Nu mă văd stând pe o scenă în care femeile sunt judecate în funcție de aspectul lor, de înălțimea și greutatea lor”, a explicat artista la Canal 13.
“Cred că, concursurile de frumusețe sunt un concept depășit și din ce în ce mai puțin popular. Este timpul să mergem mai departe”, a spus ea, adăugând că a fost totuși flatată de ofertă.
În urma deciziei cântăreței, mai multe voci s-au ridicat în presa israeliană pentru a denunța “ipocrizia” acesteia, criticii ei subliniind că apariția este un fapt inevitabil și că mulți aleși sau artiști și-au făcut cariera datorită acesteia.
“Când întâlnim pe cineva pentru prima dată, prima noastră impresie se bazează pe aspectul său. Aceasta este doar ipocrizie…”, a declarat prezentatoarea israeliană de radio și televiziune Judy Shalom-Mozes.
“Acest concurs este bun pentru economia israeliană. Suntem în mod constant pe prima pagină a ziarelor din lume din motive negative, iar aceasta este o bună ocazie de a arăta lumii o altă față a Israelului”, a adăugat ea. (Anima News)

Please follow and like us:
Please follow and like us:
Pin Share

Lasă un răspuns

RSS
Follow by Email
error: Conținutul este protejat !! (Content is protected !!)
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE
Share via
Copy link
Powered by Social Snap
%d blogeri au apreciat: