ANIMA NEWS

ȘTII FIINDCĂ ȘTIM !

ISRAELMEDICINĂ / ȘTIINȚĂ

Israel/Covidiu: „Al cincilea val este pe drum, fiecare familie trebuie să se pregătească” (Premierul israelian)

Corespondenta Anima News, Daniela Dragne, transmite: Israelul este pe punctul de a fi lovit de un al cincilea val de coronavirus, potrivit afirmațiilor premierului Naftali Bennett, care a cerut duminică tuturor familiilor să se „pregătească pentru asta”.

„Al cincilea val este pe drum, a început”, a avertizat premierul Naftali Bennett în deschiderea ședinței săptămânale a cabinetului.
„Omicronul este deja aici, adică există deja infecții în populație și vedem deja o creștere a coeficientului de infecție”, a spus el.
„Nu este doar o chestiune de pregătire a familiei, ci și de a se asigura că ei înșiși sunt vaccinați cu trei injecții și că, copiii lor sunt vaccinați”, a spus el.
Se așteaptă ca duminică Consiliul de Miniștri să discute măsuri suplimentare pentru a limita răspândirea variantei în Israel, inclusiv înăsprirea restricțiilor de călătorie și extinderea permisului de sănătate.
Se așteaptă, de asemenea, ca Ministerul Sănătății să recomande extinderea listei de țări roșii în care este interzisă călătoria.
În fața Comisiei parlamentare pentru Lege și Constituție, un oficial al ministerului a confirmat anterior că lista țărilor roșii va include SUA și Canada.
De asemenea, comisia a aprobat decizia guvernului de a adăuga pe listă, începând de luni, Emiratele Arabe Unite, Irlanda, Norvegia, Spania, Finlanda, Franța și Suedia. (Anima News)

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: