Israel: Naftali Bennett a fost testat negativ pentru Covid, dar va rămâne în carantină

Premierul israelian Naftali Bennett a fost testat negativ duminică seară pentru Covid-19 în urma unui test PCR, a anunțat biroul său într-un comunicat.

Bennett, care fusese deja testat negativ la un test antigen mai devreme în această dimineață, părăsise ședința de guvern după ce i s-a spus că fiica sa fusese infectată cu coronavirus
Ceilalți membri ai familiei sale au fost, de asemenea, testați negativ, cu excepția fiului său, care va fi supus unor teste suplimentare, se arată în comunicat.
Potrivit sursei citate, “șeful guvernului va rămâne totuși în carantină pentru moment, din motive de conștiință”.
De asemenea, biroul premierului anunțase în această dimineață că unul dintre angajații săi a fost testat pozitiv la coronavirus, în urma unui test rapid solicitat tuturor participanților înainte de reuniune.
Angajatul a fost plasat imediat în carantină și nu a intrat în contact cu premierul sau cu alți miniștri, a precizat purtătorul de cuvânt.
Alți angajați care au avut contact cu persoana infectată au fost testați negativ pentru coronavirus, dar au fost excluși de la ședința de cabinet ca măsură de precauție. (Anima News)

Please follow and like us:
Please follow and like us:
Pin Share

Lasă un răspuns

RSS
Follow by Email
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE
%d blogeri au apreciat: