Israel: Doi piloți ai forțelor aeriene au murit în accidentul de elicopter din largul orașului Haifa

Doi piloți ai armatei israeliene au murit și un alt soldat a fost rănit luni, când elicopterul lor s-a prăbușit în timpul unui zbor de antrenament, a anunțat marți dimineață, într-un comunicat, armata.

Citește și : Un elicopter s-a prăbușit în largul coastei orașului Haifa

“Un elicopter Atalef s-a prăbușit în Marea Mediterană, în largul orașului Haifa, în timpul unui zbor de antrenament, având la bord doi piloți și un observator aerian”, a precizat acesta.
Marina israeliană a fost desfășurată pentru a salva echipajul “și a administrat primul ajutor la fața locului”.
Lt.-colonel Erez Shahanei și maiorul Hen Fogel au fost salvați din apă după multe eforturi, dar, în final, după multe tentative de surescitare, medicii nu au avut de ales decât să determine decesul celor doi.
Ofițerul rănit a reușit să sară în apă și a înotat până a fost salvat și nu a ajuns la spital în stare hipotermică.
Directorul Spitalului Rambam, prof. Michael Miki Halbertl, a declarat că a ajuns la spital complet conștient și a fost examinat în camera de urgență. „Ofițerul suferă doar de leziuni osoase superficiale. Vorbește și este complet stabil”, a spus el.
Dr. Honey Bachus, directorul secției de urgență a spitalului, a explicat că starea bărbatului rănit s-a îmbunătățit în această dimineață și este de așteptat să fie transferat mai târziu în cursul zilei de la terapie intensivă la o secție obișnuită a spitalului. „Starea lui este mult mai bună. Starea lui neurologică este complet normală”, a spus el. (Anima News)

Lasă un răspuns