ANIMA NEWS

ȘTII FIINDCĂ ȘTIM !

ISRAELMAGAZIN

Israel: Accident rutier mortal în Valea Iordanului: 7 morți, mai mulți răniți grav

Două vehicule palestiniene s-au ciocnit astăzi (joi) în apropierea intersecției Petzal din Valea Iordanului, pe Drumul 90 în legătură cu Drumul 505 în direcția Ma’ale Ephraim.

Personalul medical chemat la fața locului a constatat moartea a șapte persoane, iar trei răniți au fost evacuați cu elicoptere medicale și militare pentru îngrijiri: doi tineri răniți grav, unul de 18 ani și celălalt de 20 de ani, precum și un bărbat de 35 de ani care a fost rănit moderat.
Potrivit poliției, accidentul rutier a avut loc între un camion palestinian și un vehicul privat palestinian. În urma accidentului mortal drumul a fost blocat circulației pe ambele sensuri de mers.
„Când am ajuns la fața locului, priveliștea a fost șocantă”, a descris paramedicul MDA Yonatan Shenbai.
„Am văzut un camion și o mașină privată zdrobite pe marginea drumului. Am făcut la fața locului un screening inițial rapid și am efectuat examinări medicale, împreună cu o forță medicală militară. Am acordat tratament medical și am efectuat acțiuni de resuscitare, la finalul cărora am fost nevoiți să stabilim decesul a șapte dintre răniți”.

Potrivit datelor Asociației Green Light pe baza datelor CBS, aproximativ 100 de persoane au murit în accidente rutiere în ultimul deceniu pe Drumul 90 în tronsonul de la Tzemach Junction până la Ketura Junction – tronson de drum care suferă de probleme grave de infrastructură. Accidentele frontale și numeroasele intersecții de-a lungul acesteia sunt nereglementate.
În ultimul deceniu, au fost 580 de accidente rutiere pe tronsonul de drum în care peste 1.800 de persoane au fost rănite și 250 au fost grav rănite. (Anima News)

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: