Israel: Doi copii de 6 ani care sufereau de boli grave de fond au murit din cauza Corona

Doi copii de 6 ani, suferind de boli de fond complexe și grave, infectați cu Corona, au decedat astăzi, joi, într-o unitate de terapie intensivă pediatrică la spitalul israelian Soroka.

„Acesta sunt cazuri grave de copii cu boli de fond complexe, care s-au infectat cu Corona și starea lor a fost agravată de virus”, a spus dr. Tzahi Lazar, directorul unității de terapie intensă Suroka.
“Este important să vaccinăm copiii pentru a evita infecția și bolile grave. Datorită ratei accelerate de infecție, îngrijorarea noastră este că vom începe să vedem copii fără boli de fond a căror stare se poate complica ca urmare a virusului”.
În septembrie, Iman Agbaria, o moașă în vârstă de 30 de ani, care nu fusese vaccinată, a murit din cauza unei complicații legate de virus. În urmă cu o săptămână, femeia născuse un bebeluș sănătos care nu era infectat cu virusul, iar proaspăta mămică a fost dusă la secția Corona de la Centrul Medical Emek din Afula, când se află în stare bună.
Atunci a avut loc o deteriorare rapidă a stării ei și s-a decis transferarea ei pentru tratament suplimentar la Unitatea de Terapie Intensivă Corona din Carmel, inclusiv luarea în calcul a unei conexiuni la un aparat inimă-plămân (dispozitiv Acmo). Starea ei a continuat să se deterioreze rapid și, în ciuda eforturilor de resuscitare ale personalului medical, aceștia au fost nevoiți să determine decesul ei.

Lasă un răspuns

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE
%d blogeri au apreciat: