ISRAELLUMEA DE AZI

Un israelian în vârstă de 22 de ani a fost împușcat mortal în revoltele din Kazahstan

Numele victimei este Levan Kojiashvili (foto), în vârstă de 22 de ani. În ultimii ani locuia în Kazahstan, unde studia stomatologia.

Ministerul Afacerilor Externe a anunțat sâmbătă 8 ianuarie, că Levan Kojiashvili, un israelian de 22 de ani care locuia în țară de câțiva ani, a fost ucis vineri seară de focuri de armă în orașul Almaty, în timpul unor revolte violente din Kazahstan.
Ministerul a precizat într-un comunicat că Departamentul pentru israelieni din străinătate al Diviziei Consulare și Ambasada Israelului în Kazahstan, în contact cu rudele lui Kojiashvili din Kazahstan și cu familia sa din Israel, ajută la transferul corpului său pentru înmormântare în Israel.
Joi, Ministerul de Externe a emis un avertisment pentru vizitatorii din Kazahstan și le-a cerut israelienilor să se abțină de la vizite neesențiale în această țară.
Părinții victimei se află, de asemenea, în țară datorită afacerii lor imobiliare. Levan era tatăl unui bebeluș de 8 luni.
Specificațiile preliminare indică faptul că Kojiashvili se afla într-o mașină împreună cu doi prieteni ai săi când s-a tras asupra lor. Se crede că el și prietenii săi ar putea fi suspectați că au încălcat interdicția impusă în oraș. (Anima News)

Lasă un răspuns

%d