Premierul israelian: Între 2-4 milioane cetățeni vor fi infectați în Israel în valul actual

Primul ministru israelian Naftali Bennett a declarat că, potrivit datelor care i-au fost prezentate, două până la patru milioane de cetățeni vor fi infectați în actualul val al pandemiei în Israel.

“Omicronul nu este alfa sau delta. Este contagios într-o măsură pe care nu o știam”, a scris Bennett într-o postare pe Facebook.
Referindu-se la noul schiță de testare și la aglomerația complexă, premierul a explicat că „la astfel de niveluri de infectare și testare, ne-am dat seama că nu putem permite tuturor teste PCR. Nu este suficientă capacitate în laboratoare, răspunsurile vor fi întârziate, sau interne. ” Cu toate acestea, Bennett nu a abordat problema fiabilității rezultatelor testelor rapide.
În plus, premierul a reiterat că obiectivul principal este „de a menține economia cât mai funcțională, și de a-i proteja pe cei mai vulnerabili – bătrânii, bolnavii, oricine cu risc crescut de a dezvolta o boală gravă și de a fi internat”.
Duminică seară, Ministerul israelian al Educației a anunțat că în școlile primare pot fi efectuate teste antigene pentru elevii și personalul din învățământ expuși la un pacient verificat cu Corona.
Asta după ce Ministerul Sănătății a anunțat acest lucru săptămâna trecută, dar Ministerul Educației le-a ordonat managerilor de contract să nu le execute pe motiv că decizia nu a fost în conformitate cu acestea.
Testele in scoli pot fi efectuate doar de cei care sunt definiti ca mandatari Corona si atestati de MDA, si numai in cazul in care se primeste o notificare de verificare in timpul verificarii in timpul orelor de curs.
Numărul pacienților aflați în stare critică duminică seara a fost 204, 36 mai mult decât sâmbătă.
Dintre pacienții în stare critică, 53 sunt plasați pe aparate respiratorii. (Anima News)

Please follow and like us:
Please follow and like us:
Pin Share

Lasă un răspuns

RSS
Follow by Email
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE
%d blogeri au apreciat: