ISRAELMAGAZIN

Israel: Bărbat acuzat că și-a ținut mama închisă, provocându-i multiple răni

Un locuitor din orașul israelian Ashkelon care și-a atacat mama în vârstă de 76 de ani a fost inculpat. Bărbatul i-a provocat numeroase răni, inclusiv înjunghieri, iar apoi a închis-o într-un apartament fără telefon sau internet, astfel încât victima nu a putut cere ajutor.

O anchetă a început pe 5 ianuarie, după ce poliția a primit o sesizare de la un spital unde o femeie în vârstă a fost adusă cu multiple răni și tăieturi pe tot corpul.
Femeia a declarat că a fugit după ce a fost bătută de fiul ei de 45 de ani, care locuia cu ea în apartament. Poliția a început să cerceteze zona și, la scurt timp, l-a arestat pe suspect, care era în posesia unui cuțit.
Potrivit rechizitoriului, bărbatul și-a atacat mama și a bătut-o crunt, apoi a adus două cuțite din bucătărie și a început să o înjunghie, amenințând-o că o va ucide.
Apoi a luat telefonul mobil al mamei sale, a tăiat cablul de internet și a încuiat ușa apartamentului, interzicându-i să plece, în ciuda faptului că femeia avea nevoie urgentă de îngrijiri medicale.
A doua zi dimineață, femeia a descoperit că fiul ei plecase undeva și a reușit să iasă din apartament, să meargă până la un magazin din apropiere și să ceară ajutor, de unde a fost preluată de serviciile medicale.
Împreună cu procuratura, a fost depusă o cerere de prelungire a detenției suspectului până la sfârșitul procesului. (Anima News)

Lasă un răspuns

%d