Israel: Serviciul feroviar continuă să reducă serviciile de pasageri din cauza lipsei de personal

“Rakevet Israel”, compania feroviară israeliană continuă să întrerupă traficul din cauza îmbolnăvirilor masive ale personalului.

“Rakevet Israel” a declarat că începând de astăzi (joi, 13 ianuarie), stația Carmiel va fi deschisă doar la orele de vârf, de la 6 la 9 dimineața și de la 3 la 6 după-amiaza.
Pe linia Rishon LeZion-Moshe Dayan-Herzliya, trenurile vor circula de două ori pe oră, în loc de 4 ori în timpul orelor de vârf.
Pe linia dintre Be’er Sheva și Dimona nu va exista niciun tren.
Linia Ashkelon-Be’er Sheva prin Sderot, Netivot și Ofakim a fost redusă de la două la un tren pe oră în orele de vârf.
Circulația trenurilor pe această linie va continua până la ora 21.00.
Se anunță că în stațiile menționate vor exista servicii de transport cu autobuzul din momentul în care traficul este oprit până la miezul nopții.
Rakevet Israel a anunțat că 43 de mecanici și 29 de conductori sunt în carantină, ceea ce obligă la reducerea frecvenței curselor și a orelor de funcționare a căii ferate.
Un alt motiv este reducerea drastică a traficului de pasageri ca urmare a transferului multor funcționari publici la muncă la distanță și a reticenței multor persoane de a se expune riscului de îmbolnăvire prin călătorii inutile cu transportul public.
Acest lucru este confirmat de datele de astăzi privind traficul auto pe cea mai aglomerată arteră de transport din țară – autostrada Ayalon. În ultimele zile, acesta a scăzut de la 850 de mii de mașini la 550 de mii (-33%). Este aproape de cifrele din primele blocări din 2020. (Anima News)

Lasă un răspuns