Drama în Marea Britanie: O decizie împotriva fiului reginei, care a creat un precedent în familia regală britanică

Toate titlurile regale i-au fost revocate Ducelui de York, prințul Andrew, al treilea fiu al Reginei Marii Britanii , în urma unei hotărâri judecătorești din New York, conform căreia prințul va fi urmărit penal pentru agresiune sexuală. Asta, după ce prințul Andrew a încercat să respingă procesul, dar fără succes.

Între timp, titlurile militare i-au fost, de asemenea, revocate prințului Andrew, care a servit în Marina Regală ca pilot de elicopter în timpul războiului din Falkland.
Andrew a servit ca colonel în Grand Guards, unul dintre cele mai vechi batalioane din armata britanică.
Palatul Buckingham a răspuns: „Cu aprobarea și consimțământul Reginei, afilierea militară și sponsorizarea regală a Ducelui de York au fost returnate Reginei. Ducele de York se va apăra la proces ca cetățean privat”.
După cum s-a menționat, Virginia Roberts Joffre, în vârstă de 38 de ani, a susținut într-un proces pe care l-a intentat în august anul trecut că, de la vârsta de 16 ani, a fost victimă a traficului sexual și a abuzului din partea omului de afaceri pedofil Jeffrey Epstein, care, de asemenea, „a împrumutat-o altor bărbați în scopuri sexuale”.


    Potrivit acesteia, una dintre personalități a fost prințul Andrew, care era un prieten apropiat al lui Epstein și al iubitei sale, Galein Maxwell.
    Acuzarea susține că ducele a abuzat-o sexual pe Joffre, care nu avea încă 18 ani, și a agresat-o sexual în New York, Londra și insula privată a lui Epstein din Insulele Virgine. (Anima News)

    Lasă un răspuns