ANIMA NEWS

ȘTII FIINDCĂ ȘTIM !

ISRAEL

Israel: Benjamin Netanyahu ar fi gata să semneze un acord de recunoaștere a vinovăției ca parte a procesului său (media)

Discuțiile (foto) dintre Benjamin Netanyahu și procurorul general Avichai Mandelblit cu privire la un posibil acord de recunoaștere a vinovăției în procesul fostului prim-ministru au „progresat semnificativ”, a raportat Canalul 12 vineri seară, citând oficiali sub rezerva anonimatului.

Potrivit acestei surse, procuratura estimează că liderul opoziției ar putea semna un astfel de acord în câteva zile.
Canalul mai indică că familia Netanyahu s-ar fi declarat în favoarea unui acord, dar Mandelblit, precaut, ar fi respins pentru moment propunerile avocaților de modificare a rechizitoriului împotriva fostului șef al guvernului.
Canalul 12 precizează că procurorul general dorește mai presus de toate ca Benjamin Netanyahu să accepte să fie găsit vinovat de fraudă și abuz de încredere.
Netanyahu va continua să-și dețină funcția de deputat până când instanța îi va stabili pedeapsa și îl va condamna la 3 până la 6 luni închisoare, care va fi comutată în muncă în folosul comunității.
De asemenea, el va trebui să accepte ca acțiunile sale să fie considerate infracțiuni care implică abateri morale sau de probitate, ceea ce îi va interzice să ocupe funcții publice timp de șapte ani.
Doar după ce fostul premier se va supune acestor clauze, părțile pot începe să stabilească detaliile înțelegerii. (Anima News)

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: