ISRAELMAGAZIN

Israel: Sara Netanyahu se opune acordului de recunoaștere a vinovăției soțului său

Sara Netanyahu ar fi principalul oponent în tabăra lui Netanyahu la înțelegerea care se conturează între soțul ei și procurorul general Avichai Mandelblit; în special, insistența acestuia din urmă ca Netanyahu să demisioneze din Knesset și să părăsească politica pentru o perioadă lungă de timp.

Se pare că avocații lui Netanyahu susțin acordul de recunoaștere a vinovăției, în timp ce unii membri ai personalului apropiați procurorului general Mandelblit susțin urmărirea penală a cazului fără un acord de recunoaștere a vinovăției.
Se spune că Mandelblit ar fi foarte favorabil înțelegerii, cu condiția ca aceasta să includă faptul că, condamnarea lui Netanyahu, care rezultă, să fie desemnată ca fiind drept conduită ilegală, coruptă, ceea ce ar putea pune în pericol revenirea sa în politică.
Se așteaptă ca liderul opoziției să ajungă la o decizie împreună cu soția și fiul său, Yair Netanyahu, cu privire la acordul de recunoaștere a vinovăției în următoarele două-trei zile.
Cu toate acestea, nu se așteaptă niciun acord cu procurorii în această săptămână, chiar dacă Netanyahu decide să accepte o înțelegere. (Anima News)

Lasă un răspuns

%d