ISRAELMAGAZINROMÂNIASORIN ROȘCA STĂNESCU

Ziaristul Sorin Roșca Stănescu: ”Ca român, creștin ortodox, sunt plin de apreciere pentru poporul evreu”

Cu ocazia Zilei internaționale a comemorării victimelor Holocaustului, marcată astăzi, joi, în întreaga lume, renumitul ziarist român Sorin Roșca Stănescu, a transmis Agenției de știri Anima News, un mesaj plin nde dragoste și respect, adresat poporului evreu și statului Israel.

”Ca român, creștin ortodox, sunt plin de apreciere pentru poporul evreu.
O națiune care a rezistat cu curaj ororilor Holocaustului, a sfințit viața și a stabilit o stare de glorie, gravată pe steagul său: „Nu mai mult”. Întotdeauna stau împreuna cu Israel și poporul evreu / Sorin Roșca Stănescu”.

Reamintim că recent, cu ocazia lansării celei mai recente cărți ale sale, precum și într-un interviu acordat ziaristului Nando Mario Varga pentru Agenția de știri Anima News, apreciatul ziarist român, cunoscut pentru dragostea față de poporul evreu și statul Israel, a cerut scuze evreilor români, după ce a descoperit, cu stupoare, că principali membri ai familiei sale au fost legionari, unii dintre ei, precum bunicul său, acționând chiar direct împotriva evreilor.
Apreciind corectitudinea și sinceritatea demersului său de atunci, mulțumim ziaristului Sorin Roșca Stănescu pentru mesajul transmis astăzi, joi, poporului evreu și statului Israel, cu ocazia Zilei internaționale a comemorării victimelor Holocaustului.

AM ISRAEL HAI – POPORUL LUI ISRAEL TRĂIEȘTE!

Nando Mario Varga – Președintele Trustului Media Anima, directorul Agenției de știri ”Anima News”

Lasă un răspuns

%d