Un thriller israelian devine al patrulea cel mai vizionat serial de pe Netflix (VIDEO – TRAILER)

Un thriller israelian a devenit al patrulea cel mai vizionat serial la nivel global pe Netflix, la doar câteva zile de la debut.

”The Girl from Oslo” este un serial în 10 episoade care a fost urmărit de milioane de utilizatori din întreaga lume.
Noul succes israelian se află în Top 10 cele mai vizionate seriale de pe Netflix în 36 de țări, printre care Statele Unite, Franța, Germania, Italia și Spania.
Creat de compania israeliană de televiziune prin cablu Hot, thrillerul a fost un succes și în Israel, fiind al doilea cel mai vizionat serial din 2021.
”The Girl from Oslo” este prima cooperare între Hot, Netflix și compania media norvegiană TV2.
Filmul spune povestea lui Nadav și Noa Salem, doi israelieni, și a lui Pia Bakke, din Norvegia, care sunt răpiți de Statul Islamic.
Din distribuția israeliană fac parte Amos Taman, Rotem Abuhab, Vered Feldman, Gil Frank, Daniel Litman, Shadi Mar’i (Fauda), Raida Adon și alții.
Serialul a fost creat de scenariștii Ronit Weiss-Berkowitz (Israel) și Kyrre Holm Johannessen (Norvegia) și a fost co-regizat de Uri Barbash (Israel) și Stian Kristiansen (Norvegia).
În ebraică, serialul s-a numit ”Azharat Masa” (“Avertizare de călătorie”), iar în norvegiană, ”Bortført” (“Răpit”). / Anima News

Lasă un răspuns

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE
%d blogeri au apreciat: