ISRAELMAGAZIN

Israel: 200 kg de droguri în valoare de peste 1 milion de euro, confiscate la frontiera cu Egiptul

Trupele israeliene au dejucat o tentativă de introducere ilegală de droguri în Israel din Egipt sâmbătă dimineața, a anunțat armata.

Potrivit sursei, mai mulți suspecți au fost surprinși de camerele de supraveghere din zona Paran aruncând pachete cu droguri peste gardul care separă Israelul de Egipt.
Mai mult de 200 de kilograme de marijuana și hașiș, în valoare estimată de 4 milioane de shekeli (1,09 milioane de euro), au fost confiscate, potrivit armatei israeliene, și transferate poliției.
Nu au fost efectuate arestări.
“Această operațiune face parte din eforturile continue ale armatei și ale forțelor de securitate de a contracara traficul de droguri la granița cu Egiptul”, a declarat purtătorul de cuvânt al armatei israeliene.
Frontiera egipteano-israeliană este folosită de ani de zile ca un coridor de contrabandă, în special pentru marijuana, dar și pentru alte droguri.
La începutul lunii ianuarie, armata israeliană a interceptat un transport important de droguri la graniță, fiind confiscate aproximativ 100 kg. (Anima News)

Lasă un răspuns

%d