ISRAELLUMEA DE AZIMAGAZIN

Michael Ben David a câștigat finala „X Factor” și va reprezentat Israelul la Eurovision Song Contest 2022 (VIDEO)

Reprezentantul Israelului la Eurovision 2022 este Michael Ben David cu piesa „I.M”, creată de Lidor Saadia, Hen Aharoni și Assi Tal, așa cum a stabilit la finalul „X Factor for Eurovision”. aseară (sâmbătă).

Ben-David i-a învins pe Eli Choli, Inbal Bibi și Sapir Saban și va reprezentat Israelul la Eurovision Song Contest care va avea loc la Torino, Italia.
Prima semifinală va fi difuzată pe 10 mai, a doua semifinală pe 12 mai și finala Eurovision pe 14 mai.
Michael Ben David a câștigat cu 214 puncte, cu un diferență de doar un punct față de Eli Choli care a primit 213 puncte, iar pe locul trei s-a clasat Inbal Bibi cu 173 de puncte. Spectatorii de acasă au dat 118 puncte lui Michael Ben David, 95 puncte lui Holi, 87 puncte lui Inbal Bibi.
Juriul a acordat cele mai multe puncte lui Choli – 58, lui Michal Ben David 50 și lui Bibi – 42;
De asemenea, comisia profesionistă a preferat pe Choli cu 60 de puncte, oferind lui Ben David 46 de puncte și lui Bibi 44.
Alegerea s-a făcut prin următoarele voturi: 50 la sută din audiență, 25 la sută – un comitet de profesionițtit și 25 la sută membri juriului – Miri Mesika, Margalit Tsanani, Aviv Geffen, Ran Danker și Neta Barzilai (care a revenit în program după ce și-au revenit după infectarea cu virusul Corona).
Ben-David a spus: „Această victorie este dedicată tuturor celor care au simțit vreodată că nu au pentru ce să se trezească dimineața și se simt inutili. Nu există reguli pentru nimic, doar să avem încredere în noi înșine și totul este temporar. Continuați să vă imaginați și să munciți”. (Anima News)

Lasă un răspuns

%d