ANIMA NEWS

ȘTII FIINDCĂ ȘTIM !

LUMEA DE AZIMAGAZIN

Nostradamus a prezis (și pe bună dreptate) că războiul va izbucni în Europa în 2022, dar și o soartă crudă pentru Putin

La începutul acestui an, au fost publicate în lume previziunile devastatoare ale astrologului francez, Michel de Nostradam, pentru 2022, așa cum sunt scrise în cartea sa ”Les Prophéties”, în care veți găsi o colecție de 942 de propoziții poetice care prezic aparent evenimente viitoare – până la 3797.

Printre previziunile lui Nostradamus, experții au descifrat că în 2022, conform lui, va izbucni un război în Europa.
Acum, odată cu izbucnirea războiului din Ucraina, experții s-au întors la poeziile lui Nostradamus și au ajuns la concluzia că prezicătorul avea într-adevăr o idee despre ceea ce urma să se întâmple.
Nostradamus ar fi prezis, încă din 1555, ascensiunea lui Adolf Hitler, marele incendiu al Londrei, asasinarea fostului președinte al Statelor Unite John F. Kennedy și atacurile teroriste din 11 septembrie.
Acum se pare că a făcut-o din nou – și a prezis corect războiul din Europa. Deși este dificil să se stabilească datele exacte pentru predicțiile lui Nostradamus, deoarece acestea se bazează mai degrabă pe mișcările stelelor decât pe calendarul obișnuit, mulți au redus perioada de timp a profeției despre războiul din Europa până în 2022.
Și Baba Vanga, mistica oarbă din Balcani, care a murit în 1996, a avut predicții cu privire la Rusia când a spus: „Asistăm la evenimente devastatoare care vor schimba soarta umanității. Extremiștii ruși vor aduce război Europei, când într-o zi Rusia va conduce lumea’, a spus ea în profețiile sale. ”Torul se va dezgheța, ca și gheața, doar una va rămâne intactă – gloria lui Vladimir, gloria Rusiei. Nimeni nu poate opri Rusia”, a profețit ea.

Și care va fi soarta lui Putin?

Conform previziunilor lui Nostradamus, soarta președintelui rus Vladimir Putin va fi rea și amară – dar aceasta nu este o înfrângere într-un război care va pune capăt președinției sale.
Una dintre predicțiile lui Nostradamus – doar dacă avem încredere în comentatori – este că Putin va muri în 2022, lovit de fulger, pur și simplu.
Comentatorii au ajuns la concluzia că acesta este președintele rus Vladimir Putin, datorită sintagmei „marele om” – adică un lider cu cult al personalității.
O altă speculație susține că acesta este liderul suprem al Coreei de Nord, Kim Jong Un, sau președintele venezuelean Nicolas Maduro.
Președintele rus Vladimir Putin a supraviețuit la cel puțin cinci tentative de asasinat.
Potrivit versetelor profetice ale lui Nostradamus, în 2022 el va muri într-o noapte furtunoasă în care va naviga în larg și va fi lovit de fulger.

Oare chiar a prevăzut totul?

Adepții lui Nostradamus încearcă să convingă lumea că astrologul francez a prezis izbucnirea celui de-al treilea război mondial, dar a prezis el cu adevărat un război în Europa care va începe în Ucraina?
La urma urmei, se afirmă că previziunile lui sunt neclare și pot fi interpretate.
Potrivit unei alte interpretări, Nostradamus a prezis o invazie a Franței și nu a Ucrainei printr-o amenințare din Est.
Referirea sa la amenințarea din Est este în concordanță cu situația actuală din jurul Rusiei și al Ucrainei vecine, dar dacă asta a vrut să spună prezicătorul, de ce a menționat Franța în profețiile sale?
Amenințarea din Est poate fi legată și de tensiunile în curs între China și Taiwan, pentru că se știe că starea relațiilor dintre cele două țări este foarte proastă de 40 de ani.
Adepții lui Nostradamus ies în apărarea sa, citând texte despre un conflict „între trei regi”, pe care îi identifică drept Putin, președintele american Joe Biden și secretarul general al NATO Jens Stoltenberg (poate pentru că președintele Comisiei Europene, Ursula von der Lane, este o regină).
Desigur, niciunul dintre aceste personaje nu este cu adevărat un rege.
În profeția lui Nostradamus găsim referiri la „trei regi” și „trei frați”, unde frații pot fi sinonimi cu regi.
Așa este scris: „Prin trei frați, lumea se va găsi în necaz. Dușmanii vor cuceri un oraș pe mare. Foamete, foc, sânge, ciuma și o doză dublă de toate dezastrele”.
Potrivit comentatorilor, „orașul naval” este Odesa din Ucraina, care va fi ocupată de ruși, iar „doza dublă a tuturor dezastrelor” (inclusiv un nou focar de ciumă, adică corona) este interpretată ca semne ale unui al treilea razboi mondial.

Și ce alte previziuni mai are pentru acest an?

1. Creșterea inflației, o scădere semnificativă a valorii dolarului american.
Conflictele dintre țări vor duce la o creștere a foametei la nivel global.
3. Cel puțin două explozii puternice de bombe nucleare vor duce la schimbări climatice, cutremure, inundații, trei zile de întuneric și chiar o schimbare a poziției pământului.
4. O ploaie de meteoriți ar putea pune capăt planetei noastre la sfârșitul anului, deși este mai probabil că acestea vor provoca tsunami și cutremure puternice.
5. Se așteaptă ca inteligența artificială să controleze și să preia rasa umană – și în cele din urmă va duce la eliminarea acesteia.
6. Clonarea oamenilor va începe în 2022 și va duce în cele din urmă la distrugerea globală.
7. Organizațiile teroriste islamice vor ataca la Londra.
8. Extratereștrii plănuiesc un atac pe Pământ. NASA a remarcat într-un raport publicat luna trecută că este deschisă ideii că există viață extraterestră – și ar putea fi în curând ei cei care vor aduce sfârșitul vieții pe planeta noastră.

Este important de menționat că istoricii menționează că fragmentele criptate ale lui Nostradamus sunt prea vagi pentru a fi considerate informații de încredere despre ceea ce se va întâmpla în viitor.
Brian Dunning, un scriitor de science-fiction și creatorul unui podcast sceptic, a explicat: „Scrierile lui Nostradamus sunt exploatate în mai multe moduri înșelătoare. Totul este greșit până la urmă”.
Chiar și în ceea ce privește previziunile sale care se împlinesc – incendiile uriașe, schimbările climatice și criza economică – rețineți că toate acestea sunt lucruri care se întâmplă destul de des, așa că este destul de echivalent cu profeția că soarele va răsări mâine.
În plus, multe predicții atribuite lui Nostradamus nu sunt altceva decât interpretări greșite ale scrierilor sale, care au fost adaptate perioadei moderne pentru a se potrivi cu anumite evenimente istorice. (Anima News)

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: