Singurul dublură al lui Putin se teme pentru viața lui de la izbucnirea războiului din Ucraina

Selebek Suvala, singura dublură din lume a lui Vladimir Putin, a dezvăluit că se teme pentru securitatea și viața sa de când liderul rus a lansat o invazie în Ucraina.

Suvala, în vârstă de 53 de ani, care locuiește în Wroclaw, Polonia, admite că s-a simțit încordat de când Putin a ordonat o operațiune militară în Ucraina – în principal pentru că aproximativ unul din zece locuitori din Wroclaw este ucrainean.
Selebek se teme că ucrainenii din orașul său natal, împreună cu alți protestatari anti-război, își vor întoarce furia asupra lui și îi vor face rău.
„Înainte de război nu mă temeam pentru securitatea mea pe stradă, dar acum că războiul a început și Putin a atacat Ucraina, sunt puțin îngrijorat pentru că în orașul nostru Wroclaw sunt mulți oameni din Ucraina care lucrează și locuiesc aici”, a spus el pentru Daily Star.
„De multe ori acești oameni mi-au spus că sunt ca Putin, iar acum, din cauza războiului, mă tem că acei oameni ar putea fi supărați sau agresivi când mă văd”.


      Suvala, care a fost intervievat cu ajutorul soției sale care vorbește engleză mai bine decât el, este un tip vesel care insistă că nu lucrează ca dublură pentru bani, ci pentru că jobul îi permite să „vadă lumea”.
      În viața de zi cu zi conduce o companie de mutări și a refuzat să spună cât câștigă pentru munca sa de dublură a unuia dintre bărbații celebri din lume.
      El este reprezentat de agenția Lookalikes din Marea Britanie și a spus: „Am lucrat ca dublura lui Putin timp de opt ani și în acel timp am înregistrat o mulțime de videoclipuri și am făcut alte lucrări. A fost o treabă bună și am primit bani buni pentru genul acesta. de muncă, dar nu este meseria mea principală”.
      El și soția sa Dorota au vizitat multe țări ca parte a muncii sale ca dublură a lui Putin.
      Au fost la Londra de mai multe ori, SUA, Hong Kong, Macao și, bineînțeles, în Rusia.

          Dar părerile lui despre Vladimir Putin s-au schimbat recent de la invadarea Ucrainei.
          „Din cauza războiului cu Ucraina s-a schimbat percepția mea despre Putin. Am avut mult respect pentru el, dar acum cred că acest om a făcut multe pagube și nu știu astăzi cum îl voi dubla în viitor. În această situație cu războiul – sunt alături de Ucraina. Cred că ei trebuie să lupte”m a spus el.
          Întrebat ce i-ar spune lui Putin dacă s-ar întâlni vreodată, el a spus: „L-aș ruga să se uite la mine și să se gândească cum s-ar putea să ni se dea aceeași față, dar percepem lumea atât de diferit”.
          Când a fost întrebat dacă războiul i-a afectat afacerea, el a spus: „Acest război nu este bun și nu mă gândesc să fac bani din el”.
          El a spus că a contactat chiar ambasada Rusiei în Polonia pentru a încerca să aranjeze o întâlnire cu Putin, „dar ei nu îi permit să intre în astfel de situații”, a spus el. (Anima News)

          Lasă un răspuns